Schaduwspel LOGO

Theatertoekomst!

Na “Schaduwspel” ging het leven natuurlijk gewoon door. Sommigen, zoals de Trappaf- en VOSspelers, pakten het gewone leven op en stortten zich in de amateurwereld weer volop in hun geliefde hobby.

Anderen, die al ’n mooie positie hadden ingenomen in de beroepstheaterwereld, zetten ’n tandje bij, klommen enkele treden hoger, verwierven opnieuw rollen in grote producties of richtten ’n eigen muziekgezelschap op!

Zo is Bente van den Brand -die Marga Bormann speelde in Schaduwspel- genomineerd voor een Musical Award voor beste vrouwelijke bijrol in een grote productie, voor haar rol van Linda in de musical Hartsvrienden. Bente speelde daarin samen met Jim Bakkum en Guido Spek samen een opgroeiend vriendentrio: als zevenjarigen, twaalfjarigen, zeventienjarigen en vervolgens eind-twintigers. Samen met Bente zijn Carolina Dijkhuizen en Sylvia Poorta genomineerd. Op 6 januari is de uitreiking van de Musical Awards live op TV te zien. De trailer van de musical:

Barbe van den Brand en Tineke Ogink, die in Schaduwspel respectievelijk de rollen van Beppie en Anneke op zich namen, zetten o.a. hun schouders onder het muziekgezelschap “Stolen Goodies”. “Gestolen” liedjes met ’n twist; beter, fouter, speelser of anders dan het origineel!

BEZOEK HUN WEBSITE

 

’n Mooie theatertoekomst is hier weggelegd!

Bekijk ‘n vorig bericht…

Neem (film)kijkjes achter de schermen – KLIK HIER

Archief

Schaduwspel is een productie van Oisterwijk Verbeeld(t) - Alle Rechten Voorbehouden © 2014 - Webdesign door: Wauw Webdesign