Schaduwspel LOGO

Schaduwspel in Natuurtheater

Andermaal mocht het oorlogsdrama “Schaduwspel” zich verheugen op ’n fikse opkomst van bezoekers. Ditmaal in de bijzondere locatie van het Oisterwijkse Openluchttheater. Toen de duisternis ingevallen was draaide het boeiende verhaal rond het Oisterwijkse verzet tot na het middernachtelijk uur en kreeg opnieuw ‘de zaal’ muisstil.

Er was deze avond sprake van een prachtsamenwerking tussen verscheidene partijen. Voor een luttel bedrag (inclusief hapje en drankje) zou de film getoond worden voor eenieder die de zeventigjarige bevrijding van Nederland op 5 mei wilde gedenken. Melvin en Maurice Marsé stelden hun locatie ter beschikking, Muziekhuis van de Klundert de apparatuur, Stichting ‘Oisterwijk verbeeld(t)’ de film. Vrijwilligers staken de handen uit de mouwen om het opbouwen van o.a. het projectiescherm op zich te nemen.

De natuur hielp een handje door het droog te houden, de temperatuur was zelfs heel aardig te noemen. ’n Heel geslaagd vervolg van het Schaduwspelavontuur!

De opbouw van het projectiescherm.    (Foto: Peter Deen)

De opbouw van het projectiescherm. (Foto: Peter Deen)

Alles gereed voor de vertoning.

Alles gereed voor de vertoning.

De pakkende scène in Kamp Vught.   (Foto: Peter Deen)

De pakkende scène in Kamp Vught. (Foto: Peter Deen)

Bekijk ‘n vorig bericht…

Neem meer (film)kijkjes achter de schermen – KLIK HIER

Archief

Schaduwspel is een productie van Oisterwijk Verbeeld(t) - Alle Rechten Voorbehouden © 2014 - Webdesign door: Wauw Webdesign