Schaduwspel LOGO

“Schaduwspel” genomineerd voor cultuurprijs 2014

Uit een groot aantal voordrachten is de Oisterwijkse langspeelfilm “Schaduwspel” door de jury van de Tiliander – Den Boogaard Cultuurprijs voor deze prijs genomineerd. Ook genomineerd zijn: Het Oisterwijks kamerkoor, Project “Kunst en Bomen”, Die Naemloose Speelers en Muziekvereniging Prinses Juliana.

De cultuurprijs is bestemd voor een ingezetene of organisatie uit de gemeente Oisterwijk die zich voor het culturele leven in de ruimste zin van het woord binnen de gemeente in 2014 inzet of heeft ingezet in de disciplines dans, theater, beeldende kunsten, muziek, audiovisuele media, literaire kunst en/of behoud cultureel erfgoed. De culturele prestaties moeten van aantoonbaar belang zijn voor de Oisterwijkse gemeenschap.

In overweging wordt door de jury meegenomen: innovatieve aspecten, vormen van samenwerking, eventueel multidisciplinair karakter, publieksbereik en de kwaliteit van de prestatie.

De winnaar van de Oisterwijkse cultuurprijs zal op vrijdag 13 maart worden bekendgemaakt in Den Boogaard, St. Jansplein 5 te Moergestel. Aanvang: 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur zijn naast de genomineerden met aanhang, ook belangstellenden welkom bij den Boogaard voor ontvangst met een kopje koffie en een gezellige avond inclusief een feestelijke toast met de winnaar. De toegang is gratis. Meer informatie op www.denboogaard.com of 013-5217220. De prijs bestaat uit: ‘n wisseltrofee, ’n geldbedrag, ’n oorkonde en eenmalig gratis gebruik van een der theaters voor ’n uitvoering of expositie.

Uiteraard is de Schaduwspelorganisatie zeer ingenomen met de nominatie en hoopt zij van harte deze cultuurprijs in de wacht te mogen slepen.

Cultuurprijs 2014

Bekijk ‘n vorig bericht…

Neem meer (film)kijkjes achter de schermen – KLIK HIER

Archief

Schaduwspel is een productie van Oisterwijk Verbeeld(t) - Alle Rechten Voorbehouden © 2014 - Webdesign door: Wauw Webdesign